Bursaspor’a TFF Başkanı Büyükekşi’den sürpriz ziyaret!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve 1. Başkanvekili İbrahim Burkay, yeşil beyazlı kulübe ziyaerette bulundu…

Bursaspor’a TFF Başkanı Büyükekşi’den sürpriz ziyaret!

Bursaspor Kulübü’nün bugün sürpriz ziyaretçisi vardı…

Türkiye Futbol federasyonu Başkanı Mehmet Büyükeşki ve 1. Başkanvekili İbrahim Burkay Özlüce’de yeşil beyazlı yönetimle bir araya geldi…

Yeşil beyazlı kulüpten ziyaretle ilgili şu paylaşım yapıldı:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili İbrahim Burkay ve beraberindeki heyet, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimizde kulübümüzü ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete kulübümüz adına Başkanımız Sinan Bür ve yönetim kurulu üyelerimiz; Sinan Oral, Erkan Öncel, İsmail Ertekin, Beyhan Çalışkan, Gükhan Güleç, Adem Bostan, Alper Özyüksel, Erdinç Doğan, Şaban Doğan ve Orhan Efe katıldı.

Görüşmelerin ardından Başkanımız Sinan Bür, Mehmet Büyükekşi’ne teşekkürlerini iletip çiçek takdim etti. Mehmet Büyükekşi ise başkanımız Sinan Bür’e isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

TFF’den ziyaretle ilgili şu bilgilendirme yapıldı:
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Altyapı Akademileri Projesi kapsamında bir dizi incelemelerde bulunmak için gittiği Bursa’da Bursaspor Kulübü’nü ziyaret etti.

Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Başkan Mehmet Büyükekşi’ye TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Stratejik Planlama, Yeni Proje Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Burkay ve 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can eşlik etti.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bursaspor’un Türkiye’nin şampiyonluk yaşayan 5. büyük kulübü olduğunu vurgulayan Büyükekşi, Yeşil-beyazlı kulübün yeniden bu kimliğine dönmesi temennisinde bulundu. Bursaspor’un tesislerini gezerek incelemelerde bulunan Başkan Büyükekşi, Başkan Sinan Bür’den altyapı ve akademi çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X