Bursaspor’a yeni pilot takım! Bakın hangi ligde oynayacak?

Genç oyuncuların gelişimine önem veren Frutti Extra Bursaspor, 2. Lig’de mücadele edecek Orhangazi Gençlik ve Spor Eğitim’in yarışma haklarını aldı.

Bursaspor’a yeni pilot takım! Bakın hangi ligde oynayacak?

Emre KURTBAY

Yeni sezonda hem ING Basketbol Süper Ligi hem de 7Days EuroCup’ta iddialı olmak isteyen Frutti Extra Bursaspor, altyapıda da çok güçlü bir hamle yapmış ve birçok yıldızı Türk basketboluna kazandıran Ahmet Gürgen’i altyapı koordinatörlüğü görevine getirmişti.

Bu doğrultuda oyuncuların daha iyi gelişmesi adına Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde (TB2L) mücadele etmek isteyen yeşil beyazlılar, Orhangazi Gençlik ve Spor Eğitim’in yarışma haklarını aldı.

İSMİ DEĞİŞECEK
Genç oyuncularını bu ligde değerlendirecek Frutti Extra Bursaspor’un pilot takımı bu ligde mücadele edecek. Yakın zamanda takımın isminin de değişmesi beklenirken konuyla ilgili kamuoyuna açıklama yapılması bekleniyor. Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde kura çekim tarihi, lig statüsü ve maç takvimlerinin ilerleyen haftalarda açıklanacağı belirtildi.

TB2L’de yer alacak takımlar

Akhisar Belediye, Ankara Anadolu Basket, Ankara Mavi Birlik, Aykanat Spor Kulübü, Beylikdüzü Basketbol, Büyük Anadolu, Cedi Osman Basketbol, Çayırova Belediyesi, Çorlu Belediyesi , Çözüm Ankara Koleji, Ege Üniversitesi, Esenler Erokspor, Etimesgut Belediyesi, Gaziantep Gençlik Gelişim, Bursa Geçit Spor, Harem Spor Kulübü, Hedef Takım, Şehri Uşak, İstanbul Anka, İstanbul Basket, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Efendileri, Kadıköy İstanbul, Kapaklı Spor Kulübü, Karamürsel Gençlik, Karşıyaka Belediyesi Gençlik, Konya Büyükşehir Belediye, Lima Spor Kulübü, Nazilli Belediye, Nef Vakfı, Orhangazi Gençlik Ve Spor Eğitim, Rıno Seramik Porselen, Samsun Basketbol Akademi, Saray Spor 1953, Sertaş Spor Kulübü, Seyhan Belediye, Teşvikiye, Üsküdar Belediyesi, Vefa Spor Kulübü, Yalova Acarspor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X