Bursaspor’da hangi dosyalar götürülmüş? ‘Trajikomik bir durum’

Bursaspor yöneticisi Erkan Öncel, eski başkan Recep Günay’ın giderken açtığı bütün davaların dosyalarını götürdüğünü söyledi.

Bursaspor’da hangi dosyalar götürülmüş? ‘Trajikomik bir durum’

Emre KURTBAY

Bursaspor yöneticisi Erkan Öncel, Recep Günay’ın giderken açtığı bütün davaların dosyalarını götürdüğünü söyledi.

Öncel, “Ortada trajikomik bir durum var. Bursaspor’un menfaati olacak bir yerde bizim olmamamız mümkün değil. Hukuk birimimiz, kulüp avukatlarımız var. Görevi devralmadan önce Recep Günay’la oturduk konuştuk. Davalarla ilgili bilgi verdi. ‘Dosyaları size bırakacağım’ dedi. Nerede ne deva açıldığından haberimiz yok. Bütün dosyaları almış gitmiş. Kulübün içinde hiçbir kayıt, bilgi yok. Hukuk birimimiz onların davalara bakması için görevlendirdiği avukatı arayıp bir diyalog kurmaya çalışıyorlar. Bu dosyalarla ilgili bilgi vermeleri lazım. Dosyaları bize bırakmaları lazım ki hukuk servisimiz bu davaları takip etsin” dedi.

PEŞİNDEN GİDECEĞİZ

Kulübe yarar sağlayacak tüm davaları takip edeceklerini kaydeden Öncel, “Davalardan vazgeçtik algısı oluştu. Birisi çıktı bir tweet attı. Onun arkasından herkes bir şeyler yazmaya başladı. İşin kaynağını bilmeden, o konuyla ilgili araştırmadan birisi öyle söyledi diye öyle olacak diye bir şey yok. Bursaspor’un avantajına olacak bir şeyi bu yönetim bırakır mı? Resmen akıl tutulması. Bursaspor’la ilgili kim bilerek yanlış yaptıysa tabii ki peşinden gideceğiz. Bu dosyalara baksın diye Günay dönemindeki avukata ciddi paralar verilmiş ama bizim hukuk servisimiz bu arkadaşla bir türlü irtibata girememiş. Elimizde hiçbir belge yok. Bursaspor camiasının gönlü rahat olsun” açıklamasında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X