Bursaspor’da kan kaybı sürüyor! Sayı 17’ye yükseldi

Süper Lig hedefiyle başladığı Spor Toto 1.Lig’den düşerek büyük şok yaşatan Bursaspor’da ayrılanların sayısı Tuğbey Akgün ile birlikte 17’ye yükseldi.

Bursaspor’da kan kaybı sürüyor! Sayı 17’ye yükseldi

TFF 2.Lig’de statü gereği yabancı oyuncu oynatamayacak olan yeşil beyazlı takımdan kan kaybı bir türlü durdurulamadı. Transfer tahtası kapalı olduğu için takımda kalmaları istenen Burak Altıparmak, Manisa FK ile anlaşırken, kaleci Erhan Eretürk ise sözleşmesini tek taraflı feshedip Konyaspor’a imza atmıştı. Vefa Temel de yine sözleşmesini feshedip Giresunspor’un yolunu tuttu.

3 DENEYLİMLİ İSİM KALDI

Mehmet Erdem Uğurlu’nun da 3.Lig ekibi Iğdır FK’ya gitmesiyle birlikte takımda deneyimli sayılabilecek 3 oyuncu kaldı. Kubilay Sönmez, Hasan Ayaroğlu ve Enver Cenk Şahin’in sözleşmeleri devam ediyor. Ancak tek taraflı fesih için TFF’ye başvuran Kubilay Sönmez’in durumu henüz netlik kazanmış değil. Teknik Direktör Tahsin Tam’ın belirlediği 32 kişilik kamp kadrosunun neredeyse tamamına yakını Vakıfköy Futbol Akademisi ürünü olacak.

KİMLER GİTTİ?

Geçen sezon forma giyen yabancı oyuncular Nicolas Zalazar, Luka Capan, Joao Pedro, Elton Acolatse, Namık Alaskarov, Massimo Bruno ve Thievy Bifouma takımdan ayrılırken, kiralık oyuncular İsmail Yüksek, Uğur Kaan Yıldız, Mert Yılmaz ve Yusuf Türk kulüplerine geri döndü. Sözleşmesi sona eren Onur Atasayar ile birlikte Burak Altıparmak ve Mehmet Erdem Uğurlu takımdan ayrıldı. Vefa Temel ve Erhan Erentürk’ün ardından Tuğbey Akgün de sözleşmelerini tek taraflı feshedince takımdan ayrılanların sayısı 17’ye yükselmiş oldu.

ALTYAPIDAN KİMLER VAR?

Canberk Yurdakul
Deniz Aydın
Talha Yakın
Eren Nasuh
Furkan Emre Ünver
Ertuğrul Kurtuluş
Kerem Kök
Eren Tunalı
Abdullah Tazgel
Kadir Yigit
Barış Yıldırım
Ramazan Keskin
Ozan İsmail Koç
Bilal Güney
Samet Bozkurt
Barış Dalkıran
Yusuf Sertkaya
Seçtin Batuhan Fırıncı
Melih Sağlam
Mehmet Bilgin
Hamza Baran Arıkan
Deniz Dirk Knibbe
Hasan Basri Ünal
Çağatay Yılmaz
Berat Altındiş
Eren Güler
Hasan Sabri Karaca

İŞTE DENEYİMLİ 3 İSİM

Enver Cenk Şahin
Kubilay Sönmez
Hasan Ayaroğlu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X