Bursaspor’da neler oluyor? Eski yöneticiden şok iddia…

Mayıs ayındaki kongre öncesinde takımın yıldızları elden mi çıkarılıyor? Eski yedek yönetim kurulu üyesi Okan Bayrak, Emirhan Aydoğan’ın Trabzonspor’a (12 milyon), İsmail Çokçalış’ın Galatasaray’a (14 milyon), Burak Kapacak’ın Fenerbahçe’ye (18 milyon) liraya satılacağını öne sürdü.

Bursaspor’da neler oluyor? Eski yöneticiden şok iddia…

Erkan Kamat başkanlığındaki Bursaspor’da yedek yönetim kurulu üyesi olan ve Boluspor maçının ardından istifa eden Okan Bayrak, sosyal medya hesabından çok tartışılacak bir iddia ortayla attı.

Bayrak paylaşımında, “İyi çocuklar elimizde kalırsa, 3-4 takviye ile güzel günlere döner Bursaspor. Fakat, Emirhan Trabzonspor’a (12 milyon), İsmail Çokçalış Galatasaray’a (14 milyon), Burak Fener’e (18 milyon) liraya satılıyor diye birşeyler geldi kulağıma. 1 ay sonra kongre var. Bu ne acele anlamış değilim” ifadeleri kullanması dikkat çekti.

Taraftarlar Erkan Kamat’ın camiayı aydınlatmasını isterken, mayıs ayındaki kongreden önce hiçbir oyuncunun satışına izin verilmemesi gerektiği vurgulandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X