Bursaspor’da o seri devam eder mi?

Bursaspor tüm zorluklara karşın yarın akşamki Tuzlaspor maçını kazanmaya kararlı… TFF 1.Lig’de oynadığı 20 maçta da rakip fileleri sarsmayı başaran Teknik Direktör Mustafa Er’in öğrencileri galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Bursaspor’da o seri devam eder mi?

Transfer yasağı yetmezmiş gibi geçen haftadan bu yana koronavirüs vakaları ve sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle kadro oluşturmakta zorluk çeken Bursaspor, tüm güçlüklere rağmen Tuzlaspor maçından galibiyet bekliyor.

Teknik Direktör Mustafa Er, yarın akşam saat 19.00’da oynanacak mücadelede yine genç ağırlıklı 11 sahaya sürecek. Genç isimlerin özellikle, Giresunspor deplasmanında ortaya koyduğu futbol camiayı sevindirirken, Tuzlaspor galibiyetiyle kara bulutların dağılması amaçlanıyor.

İÇERİDE DIŞARIDA 15’ER PUAN
21. haftaya 30 puanla giren Bursaspor, iç saha ve deplasman maçlarında aynı puanı topladı. Evindeki 9 maçta 15 puanı hanesine yazdıran yeşil beyazlılar, deplasmandaki 11 maçında da aynı puana ulaştı.

Ancak sahasındaki son 4 maçın ikisini kaybeden, diğer ikisini de kazanan ve henüz beraberlik almayan Bursaspor, yarın akşamki Tuzlaspor maçıyla beraber yeni bir galibiyet serisini de hedefliyor.

GOL ATMAK ONLARIN İŞİ
Tüm olumsuz faktörlere karşın, Bursaspor’un hücumdaki gol performansı da istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Yeşil beyazlı ekip, ligde oynadığı 20 karşılaşmanın tamamında en az bir kez olmak üzere, rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Son olarak; 8 maçtır kalesinde gol görmeyen Giresunspor’a da 2-1 yenilmesine karşın, rakip ağları sarsan ve sonraki süreçte de beraberlik için ciddi pozisyonlar yakalayan Bursaspor, bu görüntüsüyle de ligde her maçta gol atabilen, tek takım konumunda.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X