Bursaspor’da sürpriz isimler gündemde! Kimler kalacak kimler gelecek?

Sportif Direktör İsmail Ertekin, takım yapısıyla ilgili isimleri gündemde olan futbolcuların son durumunu açıkladı…

Bursaspor’da sürpriz isimler gündemde! Kimler kalacak kimler gelecek?

Ertekin, şu açıklamayı yaptı:

Tecrübelilerin Yüzde 90’ı kalacak gibi gözüküyor. Burak gitti ama Hasan Ayaroğlu ve Mehmet Erdem kalma taraftarı.

Özer Hurmacı meselesiyle ilgili; şu an itibariyle statü olarak kimin lisansı çıkarabiliyorsak onun olabileceği düşünüldü. Özer ile görüştüm. -Ne düşünüyorsun- dedim. Futbolu bıraktım ama Bursaspor’un bana ihtiyacı varsa tüm gayretimle yardımcı olurum dedi. Böyle olunca görüşülüp konuşulacaktır. Kabul görürse sezon başı performansın, oynayabilme şansı varsa zaten olacaktır. Yetenekleri yüksek bir oyuncu. Fiziksel kalitesini ortaya koyabilirse neden olmasın diyoruz. Olma olasılığı var. Bu Özer’e kalmış bir durum. 36 yaşında olunca kolay bir işi içine girmeyecek. İyi niyetli.

Batalla konusunda araştırma yapmadım. Pablo 4 yıldır oynamıyor. Şu anda sinekten yağ çıkarma problemimiz var. Hepsini değerlendirmek zorunudayız. Böyle bir şans varsa (Türk vatandaşlığı) değerlendiririz. Bursaspor adına her şeyi yapmaya hazırız. Tahsin hocamız değerlendirebilir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X