Bursaspor’dan Trabzonspor’a transfer olan Batuhan Kör’den flaş açıklamalar

Bursaspor’dan Trabzonspor’a transfer olan Batuhan Kör, bugün sabah saatlerinde Trabzon’a indi. Genç forvet, çok heyecanlı olduğunu belirterek, ‘’Trabzonspor formasıyla şampiyonluk ve gol krallığı hedefliyorum’’ dedi.

Bursaspor’dan Trabzonspor’a transfer olan Batuhan Kör’den flaş açıklamalar

Trabzonspor’un Bursaspor’dan transfer ettiği Batuhan Kör, Trabzon’a indi. 20 yaşındaki futbolcu çok heyecanlı olduğunu belirterek, ‘’Trabzonspor formasıyla şampiyonluk ve gol krallığı hedefliyorum’’ ifadelerini kullandı.

”Doğduğum şehrin takımında olmaktan dolayı çok mutluyum”

Trabzonspor formasıyla terinin son damlasına kadar mücadele edeceğini söyleyen genç Batuhan, ”Doğduğum şehrin takımında olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayırlı olsun. Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum. Son damlama kadar mücadele edceğimin sözünü vereyim.” dedi.

“Zaten maçların hepsini izliyorum, takip ediyorum”

Trabzonspor’un maçlarını takip ettiğini die getiren genç forvet, ”Zaten maçların hepsini izliyorum, takip ediyorum. En son oynanan maçta çok mutlu oldum. Son dakikada inanılmaz bir geri dönüş oldu. Bu sene de şampiyonluk olacak inşallah bizde bu takım ve kulüp için elimizden ne geliyorsa yapacağız, bunun sözünü veriyorum” şeklinde konuştu.

”Yıllarca şampiyonluk yaşamak ve gol krallığı yaşamak istiyorum”

Trabzonspor formasıyla gol krallığı ve şampiyonluk yaşamak istediğini belirten Batuhan ‘şunları söyledi:

‘Tabiki yıllarca Trabzonspor’a hizmet edip sonrasında takımımı Avrupa’da büyük bir kulüpte temsil etmek isterim. Trabzonspor’da yıllarca şampiyonluk yaşamak ve gol krallığı yaşamak istiyorum. Burak Yılmaz’ı çok takip ediyorum ve beğeniyorum. Yaşantısı olsun, düşünceleri görüşleri olsun Ronaldo’yu örnek alıyorum”

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X