Bursaspor’un 1 numarasından iddialı sözler; Asıl lig ikinci yarı başlar…

Teknik Direktör Özcan Bizati, yeni bir seri başlatmak istediklerini belirterek, “Bizim nerede olacağımız ligin ikinci yarısında belli olacak çünkü asıl lig o zaman başlayacak” dedi…

Bursaspor’un 1 numarasından iddialı sözler; Asıl lig ikinci yarı başlar…

Emre KURTBAY

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, Manisa FK maçı öncesi genel bir değerlendirme toplantısı düzenledi…

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bizati, 3-1 kazandıkları Denizli karşılaşmasından önce takım olmaya başladıklarını belirterek, “Kocaeli kampındaki görüntümüze döndük. O kamp gerçekten güzel bir ortam sağlamıştı… Birlikte devam ettiğimiz sürece merak etmeyen iyi şeyler olacak. Denizli maçı geri dönüş maçlarından biriydi. Takımımız o karakteri ortaya koydu ve kazandı” dedi…

Taraftarların desteğine her zaman ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Özcan Hoca, “Maçlarda olumlu olan herşeyi desteklesinler. Bizim onların gücüne her zaman ihtiyacımız var” diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, Emirhan Aydoğan’la ilgili soruya da, “Kaptan olarak soruyorsanız, kaptanlık imtiyaz değil sorumluluk sahibi olmayı gerektiriyor. Performansına bağlı olarak soruyorsanız da; kadroda olmamasının sebebi performansına bağlı” cevabını verdi.

Burak Altıparmak’ın takıma geri dönmesinin doğru bir karar olduğunu kaydeden Bizati, “Yanlış bir bilgiyle gitmişti. Yanlışın neresinden dönersiniz kardır, takım için artıdır. Mehmet Erdem’in sakatlığı düzeliyor. Bir hafta veya 10 gün öncesinden takıma katılacak. Jorquera’nın diz şişmeleri oluyor onu da idareli kullanmaya çalışıyoruz. Furkan Emre’nin sakatlığı bulunuyor. Burak Altıparmak’ı da zaman zaman dinlendirmemiz lazım. Çünkü çok hızlı bir giriş yaptı” dedi.

Ligde yeni bir seri başlatmak istediklerini de dile getiren Özcan Bizati, “Takımımız hazır buna. Oyun kalitemizi düşürmememiz lazım. Seri başlatmamak için hiçbir sebep yok. Bu lig asıl ikinci yarı başlar. Acele etmeden önümüzdeki maçları görüp o zaman play-off’a mı gireriz, ilk ikide mi oluruz konuşuruz. Bizim için şu an en önemlisi, 6 formda yabancımız var” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X