Bursaspor’un benzinlik arazisi satışı durdu

Bursaspor Genel Sekreteri Erkan Öncel, benzinlik arazisinin satışını durdurulduğunu ve Bursaspor’un menfaatine bir durum olunca satışın gerçekleşeceğini söyledi.

Bursaspor’un benzinlik arazisi satışı durdu

Öncel şunları söyledi: “Bursaspor hiçbir gelir elde edemeyecek diye bir algı oluştu. Sinan Bür başkanımızla birlikte çok emekler sarf ettik. Konuyla ilgili eski bakanımız Faruk Çelik, milletvekilimiz Mustafa Varank bizlere çok katkı koydular. Ziraat Bankası’yla yaptığımız görüşmeler sonrasında Bursaspor’un mutlaka bir menfaat elde etmesini, onun dışında satışla ilgili satış gerçekleştirmeyeceklerini söyledi. Bu satış gerçekleşirse Bursaspor menfaat sağlayacak. Bir yatırımcı arıyoruz. Çok ciddi teklifler geliyor. Satışla ilgili gündemi Ziraat Bankası tarafı, bizim yapmış olduğumuz çalışamlar sonucunda rafa kaldırdı. Bundan sonraki süreci hep beraber takip edeceğiz. Benzinlik arazinin 26 Mart’ta satışı vardı, bu satış durdu”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X