Bursaspor’un efsane ismi Türk futbolunda rekora gidiyor!

Pablo Martin Batalla’nın çalıştırdığı Bursa ekibi 7’de 7 yaparak liderliğini sürdürdü… Oynadığı 7 karşılaşmada 25 gol atıp 1 gol yiyen Nilüfer Belediye FK, Bölgesel Amatör Lig’de 12 Grup’ta yer alan 169 takım içinde en fazla gol atan iki takımdan biri.

Bursaspor’un efsane ismi Türk futbolunda rekora gidiyor!

Emre KURTBAY

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup temsilcilerimizden Nilüfer Belediye Futbol Kulübü, yoluna doludizgin devam ediyor. Bursaspor efsanesi Pablo Martin Batalla’nın çalıştırdığı mavi yeşil beyazlı ekip, oynadığı 7 maçın tamamını kazanarak 21 puanla, Yalova Yeşilova’nın 2, Burhaniye Belediyespor’un ise 7 puan önünde kayıpsız bir şekilde zirvede yer alıyor.

GOLLER ALİ VE SİNAN’DAN

Bursa ekibi, 7. hafta maçında eplasmanda Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor’u da 2-0 mağlup etmeyi başardı. Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’ne 3 puanı getiren golleri 45. dakikada penaltıdan Ali Şentürk ve 84. dakikada Sinan Yıldırım kaydederken maç sonunda Batalla ve öğrencileri saha içinde galibiyetin sevincini doyasıya yaşadı.

EN GOLCÜ TAKIM

Oynadığı 7 karşılaşmada 25 gol atıp 1 gol yiyen Nilüfer Belediye FK, Bölgesel Amatör Lig’de 12 Grup’ta yer alan 169 takım içinde en fazla gol atan iki takımdan biri konumunda. Temsilcimizle birlikte 11. Grup’ta bulunan 12 Bingölspor da rakip filelere tam 25 gol bıraktı. 7 maçta alesinde sadece 1 gol gören Nilüfer Belediye FK, 8. hafta maçında pazar günü bir diğer Bursa ekibi Görükle İpekspor’u ağırlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X