Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursaspor’un eski teknik adamının son hali!

Geçtiğimiz aylarda kansere yakalandığını açıklayan Alman teknik adam Christoph Daum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iyileşme sürecinde olduğunu söyledi

Geçtiğimiz aylarda kansere yakalandığını açıklayan Alman teknik adam Christoph Daum,

Uzun yıllar Türkiye’de teknik direktörlük yapan ve şampiyonluklar kazanan Alman çalıştırıcı Christoph Daum geçtiğimiz aylarda kansere yakalandığını açıklamıştı.

Alman teknik adam, paylaşımında, “Destekleyici sözleriniz bana güç verdi ve tedavimi son derece olumlu etkiledi. İyileşme yolundayım. Yeni yıl mesajım; kanser için önlem alın!” ifadelerini kullandı.

Alman teknik adam Türkiye’de, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor’u çalıştırdı. İki kez Fenerbahçe ve bir kez de Beşiktaş ile Türkiye Ligi’nde şampiyonluk yaşayan Daum, Türk taraftarlar arasında da oldukça sevilen bir isim.

daum


Avatar Seç KAPAT
A Milli Futbol Takımımızın, 2026 FIFA Dünya Kupası macerası yarın
Sıradaki Haber ‘Bizim Çocuklar’ dünya sahnesinde! İşte Bursa’da dev ekran kurulacak yerler