68 Aksaray Belediyespor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek puanını 21’e yükselten Bursaspor’da Teknik Direktör Tahsin Tam, yakın zamanda galibiyetlerin yanına iyi oyunun da geleceğini söyledi.
Maçın ardından yayıncı kuruluş AS TV’ye konuşan Tam, fiziksel olarak da istenen duruma geleceklerini belirterek, “Sıkıntılara rağmen kazandığımız 3 puan bizim için çok önemli. Özellikle geçiş döneminde… Takımımızla beraber yeni çalışıyoruz. İnşallah en kısa sürede fiziksel olarak takımı mükemmel hale getireceğiz” dedi.
O GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ
Taraftarın beklentilerine karşılık vereceklerinin altını çizen 56 yaşındaki teknik adam, “Evet kazanmak istiyoruz ama iyi oyun da oynamak istiyoruz. Taraftarımız iyi oyunu seven, isteyen ve iyi oyun bekleyen bir taraftar kitlesi. Biz de onlara karşılık verecek gayreti göstereceğiz. İsim isim baktığımızda, ikinci yarıda oynadığımız oyunun çok daha üstünde bir kadroya sahibiz. Ona dönük bir farkındalık oyuncu grubu kesinlikle yaratacağız. Oyuncularımın sıkıntılara rağmen verdikleri mücadele için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
İKİNCİ YARI NEGATİFTİ
Aksaray maçında ikinci yarıdaki oyunu beğenmediğini ancak oyuncularının müthiş gayret gösterdiğini vurgulayan Tam, “Konsantrasyonumuz aslında çok iyiydi. Sıkıntı yaşayan oyuncularımız oldu. Maç sayısı eksik oyuncular; Musa ve Tunahan’ı sayabiliriz. Çocuklar olağanüstü gayret gösterdi. Açıkçası ikinci yarı bizim için negatif geçti. Rakibin baskısına karşılık veremedik. Topun bizde kalmasını sağlayamadık. Aksaray da çok iyi mücadele etti. Onlar da hızlı geçiş oyunları oynamaya çalışan bir takım. Tüm çalışmalarımızı ona göre yapmıştık. Taraftarımız içeride, dışarıda olağanüstü şekilde bizi destekliyorlar. Onlar için savaşacağız, mücadele edeceğiz. Ortaya kalite koyacağız.” dedi.


Flipboard