Bursaspor’un hocası Ümit Şengül ligde kalma puan hedefini açıkladı

Bursaspor Teknik Direktörü Ümit Şengül, hedeflerinin lig sonunda 39-40 puana ulaşmak olduğunu söyledi.

Bursaspor’un hocası Ümit Şengül ligde kalma puan hedefini açıkladı

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Şengül, şunları dile getirdi:

“Elimizde birkaç sakat oyuncumuz var. Furkan ve Çağatay kendilerini deneyecek. Onlarda bir sıkıntı yaşamazsak tam kadro maça çıkacağız. Oyuncularımız büyük reaksiyon gösterdiler son 2-3 haftada. 3 maçta 9 puan hedeflemiştik.

Serik maçındaki puan kaybı hedefimizden bizi geri bıraktı. Yeni hedef belirledik. Birini aldık. Bundan sonra oynayacağımız Kırklareli ve Zonguldak maçlarını kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Oyuncularımızın performansı her geçen gün yükseliyor. Umarım iki maçı da kazanır ve şehrimizin umutlarını canlı tutarız”

AFYON VE SERİK HEDEFTE

“Zonguldak 4 puan üzerimizde. Onu yakalayıp ondan sonra Afyon ciddi hedeflerimizden biri. Afyon’un maç kazanacağını düşünmüyorum. Yine Serik bizim için hedef. 39-40 puan alıp rakiplerin de kaybını bekleyeceğiz.

1 maç kayıp hakkı tanıyorum kendimize. İki haftadır deplasmanda kazanıyoruz. Bunu alışkanlık haline getirdik ama 5 aydır evinde kazanamayan bir Bursaspor var. Bu maçta da bunu kırıp ileriye daha güvenli bakmayı düşünüyoruz. Bazı şeyleri söylerken hicap duyuyorum ama bu durumdayız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X