Bursa’ya 14 milyon TL’lik okul!

Yaptığı hayır işleri ile adından söz ettiren hayırsever iş insanı Mümin Canbaz, Bursa’ya katkı koymaya devam ediyor. Son dönemde eğitim alanında 24 milyon TL’lik hayır işine imza atan Canbaz, 24 derslikli Fen Lisesi’ni Bursa’ya kazandıracak.

Bursa’ya 14 milyon TL’lik okul!

Hatice DAL
Hayırsever iş insanı Mümin Canbaz, Bursa’ya katkı sağlamak adına yaptığı yardımlara bir yenisini daha ekledi.

Daha önce cami, polis karakolu, ilkokul, ortaokul ve kapalı spor salonunu hayata geçirerek Bursalıların hizmetine sunan Canbaz, şehre 14 milyon TL’ya mal olacak 24 derslikli Fen Lisesi kazandıracak.

Osmangazi’de yapılacak olan Mümin Canbaz Fen Lisesi ve Mümin Canbaz Spor Salonu’nun protokolü iş insanı Mümin Canbaz ile Vali Yakup Canbolat arasında imzalandı. Tarihi Heykel Valilik Binası Toplantı Salonunda düzenlenen törende AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ve İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger hazır bulundu.

HEM İSMİ HEM HAYRI YAŞAYACAK
Mümin Canbaz’ın Bursa’ya sunduğu katkılarla hem isminin hem de hayrının yaşadığını dile getiren Vali Yakup Canbolat, “Çok hayırlı bir hizmete vesile olduk. Daha önce nice hayır işleri yapmış hayırsever iş insanı Mümin Canbaz’ın ilimize kazandıracağı Fen Lisesi ve Kapalı Spor Salonu’yla ilgili ptorokolü imzalamak amacıyla bir araya geldik. Biz bu hayırlı hizmetten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Hayırlı hizmet protokolonün Bursalı diğer iş insanları da örnek olmasını temenni ediyorum. Bursamızın okullar konusunda hayırsever katkısına ihtiyacı var” dedi.

ÇOK SAYIDA YARDIM YAPTI
Bursa büyürse Türkiye büyür şiarıyla hareket ettiklerini belirten Hakan Çavuşoğlu ise, Bursa’nın içinde barındırdığı tüm özelliklerle ülkeye örnek bir şehir olduğunu söyledi. Bursa’yı diğer şehirlerden ayıran bir özelliğinde Bursa’da kazananların Bursa’ya yatırım yaptıklarını da dile getiren Çavuşoğlu, “Mümin Canbaz’da bunu kendisine hedef olarak belirlermiş değerli iş insanlarımızdan bir tanesi. Kendisi bundan önce çok sayıda okul, sağlık ocağı, karakol gibi kamu hizmeti sunan yerleri Bursa’ya kazandırmış. Şimdi imzalanan protokolle de yine şehir için hayır yapılacak” şeklinde konuştu.

BURSA’DA KAZANDIRDIĞIMIZ BURSA’YA
Bursa’da kazandıklarını yine Bursa için harcadıklarını söyleyen hayırsever iş insanı Mümin Canbaz, “Bundan 1,5 yıl önce Demirtaş’da Mümin Canbaz İlkokulu, Mümin Canbaz Ortaokulu, Mümin Canbaz Kapalı Spor Salonu’nu Milli Eğitim İl Müdürlüğümüze teslim ettik. Şimdi de 24 derslikli Mümin Canbaz Fen Lisesi ve Mümin Canbaz Spor salonu hayata geçirmek için protokol imzaladık. İnşallah bununda açılışını hep birlikte yapacağız” açıklamalarında bulundu.

Son dönemde eğitim alanında 24 milyon TL’lik hayır işinin altına imza attıklarını da hatırlatan Canbaz, yeni projenin de yaklaşık 14 milyon TL’ye mal olacağını dile getirdi.

Canbaz, yaptırdığı okullarda yetişecek öğrencilerin vatana ve millete hayırlı insanlar olmasının kendisi için en büyük ödül olduğunu ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X