Bursa’ya 90 metrelik dev kule ve 1 liralık ekmek projesi!

Kestel Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Kestel Belediye Başkan Adayı Önder Tanır, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne yönelik projelerini kamuoyuna duyurdu.

Bursa’ya 90 metrelik dev kule ve 1 liralık ekmek projesi!

Kestel Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Kestel Belediye Başkan Adayı Önder Tanır, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne yönelik projelerini kamuoyuna duyurdu.

12 büyük proje ile beyannamesini açıklayan Tanır, “Kestelimize en iyi hizmeti getirmek, ilçemizi Bursa’nın parlayan yıldızı yapmak adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Birlikte yönetim anlayışımız doğrultusunda, gönüllere giden yolda gönüller yapmak için köprüler oluşturacak ve güzel ilçemizi hep birlikte inşa edeceğiz. Tek hedefimiz; Kestel’in kalkınması, hemşehrilerimize hizmet, ülkemizin refahı ve huzuru” dedi.

Başkan Tanır projelerini şöyle açıkladı: “İçerisinde sinema, giyim-aksesuar, çocuk oyun merkezi ve yemek bölümlerinin bulunacağı ve vatandaşların sosyal alandaki konforunu arttıracak bir AVM hayata geçireceğiz. Vani Mehmet, Kale, Ahmet Vefik Paşa, Esentepe ve Yeni mahallelerimize ücretsiz hizmet verecek kreşler kazandıracağız. 400 gram ekmek 1 lira olmaya devam edecek, kırsal mahallelere de ulaşacak. Depreme hazırlık ve kentsel dönüşüm çalışmalarını daha sistematik ve sürekli hale getirerek, ‘Kestel Dönüşüm Seferberliği’ başlatacağız. Öğrencilerin ulaşım ve sınav giriş ücretlerini karşılamaya devam edeceğiz. Gençlere internet paketi desteğinde bulunarak, ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye, giyim ve kitap masraflarını üstleneceğiz. İçerisinde; nikah salonu, kafeler, yaşam alanları, sosyal donatı alanları ve rekreasyon alanları bulunan 12 bin metrekare ticaret alanı bulunan 90 metre yüksekliğindeki Kule’yi hayata geçireceğiz. Çiftçimize yılda 2 kez yem, tohum ve gübre desteği vereceğiz. Modern hayvan pazarı yapacağız. Çocukların hem zihinsel gelişimi hem de keyifli vakit geçirebilmeleri için ilçemize çocuk kütüphaneleri kazandıracağız. Kestel’in simgelerinden olan Kale’yi, aslına uygun şekilde restore edeceğiz. Engelli bireylerin günlük yaşamını kolaylaştıracak ve sosyal hayata katılmasını sağlayacak Engelli Koordinasyon Merkezi’ni hayata geçireceğiz. Kadınlara meslek kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sunmak ve ev ekonomisine destek olmak adına üreten kadınlar atölyesini kuracağız.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X