Bursa’ya akıllı meydan! Kafalardaki ‘kentin doğusu’ algısını giderecek…

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Bursa’nın Kestel ilçesinde yapımı süren meydanla ilgili bilgileri bugünkü köşesine taşıdı…

Bursa’ya akıllı meydan! Kafalardaki ‘kentin doğusu’ algısını giderecek…

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Geçen yıl… Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’ın yaptığı ziyaretteki sohbetimizi 18 Şubat günü aktarırken de “kafalardaki kentin doğusu algısını değiştirecek akıllı meydan” vurgusunu yaptık.

İlk kepçeyi…

10 Haziran’da Başkan Tanır’ın vurduğu, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Akıncıtürk öncülüğünde sürdürülen çalışma, Akıllı Şehir Kestel için de başlangıç noktasını oluşturacak.

İşte…

Farkıyla örnek olması hedeflenen Kestel Akıllı Meydan projesinde devam eden inşaat çalışmalarını son Başbakan Yardımcısı olan AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu inceledi.

Başkan Tanır’dan çalışmalar ve projenin hedefleriyle ilgili bilgiler alan Çavuşoğlu, yapımı süren meydan için “Kestelimize değer katacak proje” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
2 adet yorum var

2 adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X