Bursa’ya kadın eli değecek

Bursa’da çeşitli temaslarda bulunan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Vali İzzettin Küçük’ü ziyaret etti.

Bursa’ya kadın eli değecek

HATİCE DAL

Bursa’da temaslarda bulunan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, geniş bir yelpazede çalıştıklarını belirterek, “Engellilerden, yaşlılara, gençlerdene, kadınlara kadar insana dokunan zor ve hassas konularda hizmet sunmaya çalışıyoruz” dedi.

Bursa’da çeşitli temaslarda bulunan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Vali İzzettin Küçük’ü ziyaret etti. Ziyarette Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Emine Yavuz Gözgeç, İl Başkanı Ayhan Salman, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Bakanlığa bağlı kurumların il müdürleri de hazır bulundu. Kendisinin nereli olduğuna dair farklı söylentilerin olduğunu dile getiren Zehra Zümrüt Selçuk, Kütüğünün Bursa, İnegöl olduğunu belirtti. 

“İNSANA DOKUNUYORUZ”

İlk ziyaretlerinden birini Bursa’ya gerçekleştirdiğini de kaydeden Bakan Selçuk, “Köklü geçmişi ile bir tarih medeniyeti olan, Bursa’da bulunmaktan çok memnunum. Bakanlık olarak son derece geniş bir yelpazeye sahibiz. Her konuda hizmet sunmaya çalışıyoruz. Engellilerimize, gençlerimize ve kadınlarımıza her konuda hizmet sunmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla insana dokunan zor ve hassas konular. Bu anlamda sizlerin bize destek vermeniz çok önemli” diye konuştu. Valilik ziyaretlerinden önce kadın konuk evlerini ziyaret ettiklerini de ifade eden Selçuk, Bir Bursalı olarak Bursa ile ilgili farklı programları olacağının altını çizdi. Vali İzzettin Küçük ise, Bakan Zehra Zümrüt Selçuk’a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X