BUSİAD Ödülleri’nin sahipleri belli oldu

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Başkanı Günal Baylan, derneğin geleneksel ödüllerinin 2016 yılındaki sahiplerini belirlediklerini söyledi.

BUSİAD Ödülleri’nin sahipleri belli oldu

Sanayici ve işadamlarının ülkenin kalkınmasına daha çok katkıda bulunmalarını ve onları teşvik etmek istediklerini belirten Baylan, ayrıca eğitim, kültür ve mesleki konularda atılımcı ve yararlı faaliyetlerde bulunan kişi ve kuruluşları da ödüllendirdiklerini söyledi. 

Bu işlevi yerine getirirken kişi ve kuruluşların değerlendirilmesinde ölçülebilir kriterler ve verilere dayalı olarak hazırlanan, “Doğan Ersöz Yılın İşadamı ve BUSİAD Başarı Ödülü Yönetmeliği”ni esas aldıklarını ifade eden Baylan, ”BUSİAD Doğan Ersöz Ödülü”nün Oyak Renault Otomobil Fabrikaları AŞ’ye verilmesinin kararlaştırıldığını, ”Özel Başarı Ödülü’ne ise Emko Elektronik AŞ’nin layık görüldüğünü açıkladı. Baylan, ”Eğitim ve Kültüre Destek Ödülü”nün Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı’na, ”Meslek Ödülü’nün de işadamı Yalçın Aras’a gittiğini kaydetti. Baylan, açılmasında gerekçeleri de sıraladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X