Büyüataman muhalifleri hedef aldı

MHP İl Teşkilatı’nın Orman Çay Bahçesi’nde yapılan bayramlaşma töreni, eski bayramlaşma törenlerine oranla oldukça düşük bir katılımla gerçekleşti.

Büyüataman muhalifleri hedef aldı

SEYİT GÜNDOĞAN

Bayramlaşma töreninde konuşan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, parti içinde değişim isteyen muhalif hareketi hedef aldı. Sert ifadelerle değişim isteyen muhalifleri eleştiren Büyükataman, MHP’nin uzun süredir paralel kumpasların ve başkanlık heveslilerinin saldırıları altında rezil oyunların hedefinde olduğunu belirtti.

Bu odakların siyaset kurgularını, MHP’siz bir siyaset, bu mümkün değilse, Bahçeli’siz bir MHP üzerinden şekillendirerek planlarını devreye soktuğunu öne süren Büyükütaman, “Başkanlık sistemiyle Türkiye’de sağ ve sol olmak üzere iki partili bir sistemi telaffuz etmeye başlayanlar, MHP’ye idam fermanı yazanlar ve MHP’yi tasfiye ederek siyasi kaynağını kurutma amacı güdenler, birleşerek sarayın etrafında öbek öbek toplanmışladır. MHP üzerinden hesap yapanlar, Saray, AKP, HDP, PKK, Cemaat, aklınıza kim gelirse gelsin yeminli Türk düşmanıdır. Yeminli Türkiye düşmanları, bedeli ne olursa olsun MHP’yi ele geçiremeyeceklerdir. Okyanus ötesinden beslenen, kökü içerideki dış mihraklar amaçlarına ulaşamayacaklardır. MHP bundan sonra arınarak, güçlenerek ve daha azimli bir şekilde yoluna devam edecektir” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X