Büyükşehir çok rahat

Organizasyonun ilk gününde kazanan yeşil beyazlılar, dün da kaybetmedi… Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Uluslararası Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası’nın ikinci gününde Büyükşehir Belediyespor Seramiksan’ı da set vermeden geçti v

Büyükşehir çok rahat

RECAİ UYSAL

Merhum Cengiz Göllü adına Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Uluslararası Cengiz Göllü Voleybol Şampiyonası’nda ikinci gün geride kaldı. Büyükşehir Belediyespor’un yanısıra Nilüfer Belediyespor, Seramiksan, Maritza Plovdiv VC ve Proton Saratov’un katıldığı organizasyonun ilk gününde Maritza Plovdiv’i set vermeden geçen Büyükşehir Belediyespor, ikinci günü de kayıpsız geçti. Seramiksan’la Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşılaşan yeşil beyazlılar, rakibi karşısında maça iyi başladı.

BUGÜN DİNLENECEK

İlk seti 25-19 alan Bursa ekibi, ikinci sette de file önüde etkili olurken, rakibine 25-21 üstünlük sağladı. Üçüncü sette de zorlanmayan Büyükşehir Belediyespor, seti 25-13 alırken, maçtan 3-0 galip ayrıldı. Büyükşehir Belediyespor, bugün maç yapmayacak. Bu arada turnuvadaki diğer Bursa ekibi, Nilüfer Belediyespor, dünü maç yapmadan geçerirken, günün ilk maçında Proton Saratov, Maritza Plovdiv”i 3-1 mağlup ederek 2’de 2 yaptı. 

TURNUVADA BUGÜN

15.30 Seramiksan-Proton Saratov

18.00 Nilüfer B.-Maritza Plovdiv

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X