Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Çağlar Söyüncü İspanya yolcusu

Atletico Madrid’in Leicester City ile ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Çağlar Söyüncü’yü renklerine bağlaması an meselesi. İspanya ekibi, milli oyuncuyu ara transferde renklerine bağlamak için ısrarcı davranıyor.

Atletico Madrid'in Leicester City ile ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Çağlar

Atleticolu yöneticiler, sözleşmesi sezon sonunda bitecek milli oyuncu için Leicester ile görüşmelerini hızlandırdı.

Kırmızı beyazlı kulüp, başarılı stoperi Ocak ayında renklerine bağlamak için İngiliz temsilcisini ikna etmeye çalışıyor.

Leicester da, 21 milyon avro ödeyerek transfer ettiği Çağlar’ın sezon bitiminde bedelsiz gitmesini istemiyor.

Durum böyle olunca iş tarafların bonservis bedelinde anlaşmasına kalıyor. İki kulübe yakın çevreler de ocak ayında görüşmelerin olumlu sonuçlanacağını tahmin ediyor.

26 yaşındaki savunmacı, Leicester City formasıyla çıktığı 125 maçta 3 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Çağlar Söyüncü, bu sezon ligde sadece 1 maçta 72 dakika süre aldı. Önceki 4 sezonda takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olan milli oyuncunun, kulübüyle yeni sözleşme imzalamayı kabul etmediği için oynatılmadığı iddia ediliyor.

TRT Spor


Avatar Seç KAPAT
A Milli Futbol Takımı, 2026 Dünya Kupası'nda Avustralya'ya 2-0 yenildi.
Sıradaki Haber Bizim Çocuklar’dan Dünya Kupası’na kötü başlangıç!