Çakmakla ısıtılan mermi canından edecekti!

Bursa Dikkaldırım’da emlakçılık yapan U.G.(15)’nin, iş yerinin önünde bulduğu MKE yapımı mermi patlayınca, neredeyse beraber çalıştığı Suriye uyruklu H.M.(18)’nin hayatına mal oluyordu.

Çakmakla ısıtılan mermi canından edecekti!

Bülent CİVANOĞLU

 

 

Bursa’da bugün şeytanın bile aklına gelmeyecek bir kaza yaşandı. 

Saat 11.00 civarında Bursa Çekirge Hastanesi’nde bıçaklama ile yaralanan bir kadın ile kendisini yaraladığı iddia edilen şüphelinin olduğu bilgisi üzerine yapılan incelemede olayın bir bıçaklama değil, sokakta bulunan ve çakmakla ısıtılan bir merminin patlaması sonucu meydana geldiği anlaşıldı.

Olay, Dikkaldırım Mahallesi Değirmen Caddesi’nde bir emlakçıda meydana geldi. 15 yaşındaki U.G., elindeki çakmakla 9 milimetre çapında MKE yapımı dolu mermiyi çakmak ile ısıtmaya başladı. Mermi birden patlarken, yanında oturan Suriye uyruklu H.M. (18) sol omzundan şans eseri hayati tehlike yaratmayacak şekilde yaralandı. Yapılan ilk müdahalenin ardından genç kadın Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Osmangazi Araştırma ekipleri, U.G’yi gözaltına alarak, Çocuk Büro ekiplerine teslim etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X