Çavuşoğlu müjdeledi! Bursa için 4 güzel haber

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu geçen yıl geldiği Bursa’da 100 milyon liralık yatırım sözü vermişti. Bursa’nın fahri hemşerisi gibi davranan Kasapoğlu bu sözünü yerine getiriyor.AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, toplam 55 milyon lira tutarındaki 4 proje için güzel haberi verirken, “Bursa’ya hizmet getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Çavuşoğlu müjdeledi! Bursa için 4 güzel haber

Aslında… Arama nedenimiz TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanlığı’na yeniden seçilmesini kutlamaktı. Çünkü, komisyon seçiminin 14 Temmuz Salı günü olacağını biliyorduk.

“Komisyonda seçimi perşembe günü yapacağız” diye uyarırken, ses tonunda bir enerji hissettik. Nedenini de şöyle açıkladı:

“Bursa’ya merkezi idare yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın nezdinde, ilettiğimiz talepler karşılık buluyor. Bizler de Bursa’ya hizmet getirmenin mutluluğunu her gün artarak yaşıyoruz.”

Şunu anımsattı:

“Gençlik ve Spor Bakanımızın 2019 Bursa ziyaretinde Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’ni açarken 100 milyon liralık yatırım vaadi almıştık.”

O sürecin devam ettiğini belirtip şunun altını çizdi:

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X