Çavuşoğlu’ndan Bursalılara ‘koronavirüs’ mesajı

TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’ndan koronavirüs mücadelesinde Bursalıları kurallara uymaya davet edip çağrıda bulundu:

Çavuşoğlu’ndan Bursalılara ‘koronavirüs’ mesajı

Koronavirüs mücadelesinde Bursalıları kurallara uymaya ve evde kalmaya davet eden Hakan Çavuşoğlu, kentte her şeyin yolunda gittiğini söyledi.

Çavuşoğlu, “Resmi mercilerden yapılan açıklamalara güvenin. Sosyal medyadaki söylentilere itibar etmeyin. Biraz dişimizi sıkalım, bu derdi de atlatacağız. dedi.

Çavuşoğlu’nun açıklamalarını, Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü köşesinden paylaştı.

Çavuşoğlu’nun Bursa’ya mesajı var: Dişimizi sıkalım bu derdi atlatacağız

Aradığımızda…Benjamin Fortna’nın kaleme aldığı, Teşkilat-ı Mahsusa’nın efsane subayı Kuşçubaşı Eşref’in hayatını okuyordu.

Ziyaretçilere kapanan TBMM’de, Genel Kurul’dan fırsat buldukça her gün bir kitap bitiren AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu ile hem evde kal çağrıları, hem de 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı gözlemlerini konuştuk.

Söz…

Sosyal medyadan dün sabah yayılan ve panik havası estiren paylaşıma geldiğinde şu tepkiyi gösterdi:

 “Hangi maksatla hareket ettiklerini bilmediğimiz sosyal medya felaket tellallarının Bursa için de bir organizasyon içinde olduklarını gördük.”

Şunu vurguladı:

“İl Sağlık Müdürlüğümüz panik amaçlı bu sosyal medya paylaşımıyla ilgili açıklamayı yaptı. Paylaşanlar hakkında da gerekli işlemler başlatıldı.”

Ardından…

“Bursalılar her bakımdan müsterih olsunlar” dedi ve şunu söyledi:

“Devletimiz, hükümetimiz, Sağlık Bakanlığımız tüm tedbirleri alıyor. Bursa’da da tedbirler son derece dikkatli ve titiz şekilde uygulanıyor.”

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X