Ceketciler Otomotiv’de avantajlı satışlar

İnşaat ve sigortanın yanı sıra otomotiv sektöründe de faaliyet gösteren Ceketciler Otomotiv, ikinci el araç satışlarına, sıfır Suzuki araç ve motosiklet satışını da ekledi.

Ceketciler Otomotiv’de avantajlı satışlar

Şirketten yapılan açıklamada, 2016 model Suzuki araçların lansman fiyatlarıyla satışa sunulduğunu altı çizildi. Test otomobilleriyle sürüş keyfi yaşatıldığının da altı çizilen açıklamada, şu bilgelere yer verildi:

”Suzuki otomobiller, 3 yıl veya 100 bin kilometre garanti kapsamı ile farkını ortaya koyuyor. Yeni Suzuki Vitara 4×2, 4×4, 6 ileri otomatik vites, açılır tavan, çift renkli tasarımları ve yakıt ekonomisinde ciddi fark yaratan benzinli modelleri ile ön plana çıkıyor. Swift ise, yeni tasarımı, ekonomik yakıt tüketimi ve alımlı renkleri ile göz doldururken, arazi taşıtlarının en sevileni ve gençlerin gözdesi Jimny modelleri müşterilerden yoğun ilgi görüyor. Ayrıca, Swift modellerinde yüzde sıfır faizli kredi imkanı da sunuluyor. Ceketciler Otomotiv, bünyesinde ikinci el motosiklet ve Suzuki /Daihatsu yetkili teknik servisini de barındırıyor.”

GÜVENİN SİMGESİ OLDU

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ceketciler Otomotiv Satış ve Satış Sonrası Müdürü Barlas Uçaroğlu, Suzuki otomobillerin kendi kategorisindeki farklı marka araçlardan hem fiyat hem de donanım seviyesi anlamında avantajlı olduğunu söyledi. Uçaroğlu şöyle devam etti: 

”Ceketçiler Otomotiv olarak Suzuki Bursa Bölge Bayiliği, güvenilir ikinci el araç satışı ve yetkili teknik servisimizle müşterilerimizin hizmetindeyiz. Satışa sunduğumuz çeşitli marka ve model ikinci el araçların tüm bakım ve kontrollerini yaparak güvenle müşterilerin beğenisine sunuyoruz. Satışlarımızda müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çeşitli fiyat avantajları uyguluyoruz. Ceketciler Otomotiv, bugüne kadar ikinci elde güvenin, dürüstlüğün ve iyi hizmetin simgesi oldu. Bundan sonra da satışını yaptığımız her üründe aynı titizlik ve aynı doğrultuda büyüyerek yolumuza devam edeceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X