Çelebi’ye modern mahalle konağı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir’in Çelebi Mahallesi’nde 1 milyon TL’lik yatırımla inşa edilen mahalle konağı törenle hizmete açıldı.

Çelebi’ye modern mahalle konağı

380 metrekare alana 2 kat olarak planlanan ve içerisinde sağlık ocağı, doktor odası, 2 adet kahve, kuaför ve düğün salonu bulunan mahalle konağının açılışı nedeniyle köy meydanında tören düzenlendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın bin 70 mahallesinin tümüyle şehir merkezindeki imkanlara kavuşmasını istediklerini söyledi. Bütünşehir Yasası’yla birlikte 17 ilçenin tamamında projeler ürettiklerini ve üretilen projelere bir bir start verdiklerini kaydeden Altepe, Çelebi Mahalle Konağı’nın da bu çalışmalar kapsamında inşa edildiğini ifade etti. Altepe, “Vatandaşlarımız başta sağlık olmak üzere, düğün ve toplanma organizasyonlarını burada gerçekleştirecek. Birçok devlet binasından daha güzel bir yapı oldu” dedi.

DOĞRU PROJE SEÇİMİ

Yenişehir Kaymakamı Abdullah Çiftçi ise, Büyükşehir’in çalışmalarıyla ilçede altyapı ve kanalizasyon sorunu kalmadığını belirterek, “Doğru projeyi seçerek, Büyükşehir’in imkanlarından yararlanmalıyız” ifadelerine yer verdi. Çelebi’nin, mahallelerin tamamında bulunması gereken bir yapıya kavuştuğunu söyleyen Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de, “Vermiş olduğumuz sözleri bir bir hayata geçireceğiz. Şehir merkezinde bulunan yatırımlarımız, inşallah 61 mahallemizin tamamında gerçekleşecek” şeklinde konuştu.

Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çelebi Mahalle Muhtarı Enver Zengin, konağın özelliklerini anlatarak, sağladığı destekler nedeniyle Altepe’ye teşekkür etti.

Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çelebi Muhtarı Enver Zengin, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Kaymakamı Abdullah Çiftçi ve İlçe Belediye Başkanı Süleyman Çelik’e günün anısına plaket takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X