Çeltikçi’ye Atık Getirme Merkezi

Orhangazi Belediye Meclisi, eylül ayı toplantısında gündemdeki tüm maddeleri oy birliği ile kabul etti.

Çeltikçi’ye Atık Getirme Merkezi

Orhangazi Belediye Meclisi, eylül ayı toplantısında gündemdeki tüm maddeleri oy birliği ile kabul etti.

Mecliste, şehitler için dua okunduktan sonra gündeme geçildi.

Meclisi bilgilendiren konuşmasında kaldırım ve asfalt çalışmalarına, pazaryeri ücretlerinin devrine, daha önce hazırlanan kentsel servis alanı ve mevcut şehir merkezi planının tek planda entegre edilmesine değinen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan,  Çeltikçi Mahallesi’nde mutfaktan çıkan organik atıklar haricindeki atıklar için, yasa gereği ‘Atık Getirme Merkezi’nin kurulmasını gündeme getirdi. Görüşülen konular İmar Komisyonu’na havale edildi. 

15 TEMMUZ DEMOKRASİ MEYDANI

Meclis, ilçe merkezindeki kent meydanı olarak planlanan alana ’15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ adı verilmesi yönündeki öneriyi görüştü. Demokrat Parti grubu da, darbe girişiminden sonra demokrasi nöbetlerinin de tutulduğu Cumhuriyet Alanı’na ’15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’ adının verilmesini önerdi. MHP’li Nami Kurucu ise, tamamlanmak üzere olan olimpik yüzme havuzuna ’15 Temmuz Demokrasi Havuzu’ adının verilmesini önerdi. Konu, İmar Komisyonu’na havale edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X