Çetinkaya’dan Baştuğ’a Ziyaret

Mart ayının ilk haftası Muğla Emniyet Müdürü olarak atanan Hakan Çetinkaya, Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ’u ziyaret etti. Muğla’ya atandı…

Çetinkaya’dan Baştuğ’a Ziyaret

Mart ayının ilk haftası Muğla Emniyet Müdürü olarak atanan Hakan Çetinkaya, Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ’u ziyaret etti. Muğla’ya atandıktan sonra kamu kurum ve kurumlarının yanında, oda ve dernekleri de ziyaret eden Emniyet Müdürü Çetinkaya, Baştuğ ile görüş alışverişinde bulundu. Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’yı atamasının ardından ziyaret ettiklerini belirten Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, “Muğla Emniyet Müdürümüz Hakan Çetinkaya’nın Mğula’da göreve başlamasının ardından kendisine oda olarak hoş geldin ziyaretinde bulunduk. Sağolsun kendileri iade ziyaretinde bulundular. Muğla gibi turizm kentinde asayiş ve güvenliğin sağlanmasında kendilerine önemli görevler düşüyor. Biz oda olarak üzerimize düşen görev neyse yapmaya hazırız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X