Çevreyle ilgili projeler bir an önce uygulanmalı

Nilüfer Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü personeliyle öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Mustafa Bozbey, yıllardır üzerinde çalışılan çevre ve enerji projelerinin uygulamaya geçmesi gerektiğini vurguladı.

Çevreyle ilgili projeler bir an önce uygulanmalı

Yaptıkları çalışmalar hakkında personelden bilgi alan Başkan Bozbey, Nilüfer’e daha iyi hizmet verilebilmesi konusunda çalışanların talep ve önerilerini de dinledi.

Çevre konusunun geniş bir alan olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, “İnsanlar özellikle çevre ile olan alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmiyor. Çevre konusunda şikayet mekanizması da oldukça hızlı işliyor. Bizler kurum olarak çevre, kırsal alan, enerji gibi konularda henüz yolun başındayız. Bu konularda dünya önemli işlere imza atıyor. Biz bu konularda hazırladığımız projeler üzerinde konuşurken, ülkemizde bile bazı belediyeler uygulamaya geçti. Proje yaptıktan sonra onun uygulaması ve geri bildirimini görmek asıl önemli olan. Temelimiz sağlam ama üzerine nitelikli iyi bir yapı kurmak önemli. Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ancak ricam biraz daha projeler üzerinde yoğunlaşarak uygulama alanında adımlar atmanızdır” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X