Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Chelsea’den eski futbolcusu Atsu için taziye mesajı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, “Asrın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden eski futbolcusu Christian Atsu için taziye mesajı yayımladı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş

Londra kulübünden yapılan paylaşımda, “Chelsea Kulübü, Christian Atsu’nun Türkiye ve Suriye’de meydana gelen korkunç depremin kurbanlarından biri olduğu haberini büyük bir üzüntüyle almıştır. Christian’ın ailesine, arkadaşlarına ve deprem trajedisinden etkilenen herkese en içten başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

2013 yılında Portekiz ekibi Porto’dan Chelsea’ye transfer olan ancak A takım formasını hiç giymeyen Ganalı futbolcu, Vitesse, Everton, Bournemouth, Malaga ve Newcastle United’a kiralanmıştı.

AA


Avatar Seç KAPAT
Kocaeli'nin Karadeniz'e kıyısı bulunan Kandıra ilçesi ile Zonguldak'ta olumsuz hava
Sıradaki Haber İki ilde denize girmek yasaklandı