CHP milletvekili kaza geçirdi

Aydın’da meydana gelen trafik kazasında CHP milletvekili Hüseyin Yıldız’ın da aralarında olduğu 4 kişi yaralandı.

CHP milletvekili kaza geçirdi

Aydın’da iki otomobilin çarpışması sonucu CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ve CHP Kuşadası Belediye Meclisi Üyesi Haydar Büyükdağ’ın da aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Muharrem Ayadolu’nun kullandığı otomobil, Kuşadası-Davutlar karayolunun Soğucak mevkisinde iş adamı Ahmet Arıcı’nın kullandığı cip ile çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsüyle, içerisinde bulunan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Kuşadası Belediye Meclisi Üyesi Haydar Büyükdağ ve diğer aracın sürücüsü yaralandı.

Yaralılar ambulansla Söke Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Hayati tehlikesi bulunmayan Yıldız, tedbir amaçlı Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi.

Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Belediye Başkanı CHP’li Süleyman Toyran, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, CHP Aydın Milletvekili Bayram İnci Yıldız’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X