Ciddi iddia! ‘Takımı sabote ediyorlar…’

Son olarak ligde Chelsea’ye de yenilen Liverpool, son 6 maçın 5’inden hüsranla ayrıldı. Kariyerinde bir dönem Liverpool forması da giyen Michael Owen’dan ise ciddi bir iddia geldi…

Ciddi iddia! ‘Takımı sabote ediyorlar…’

Premier Lig’de çıktığı son 6 maçın 5’ini kaybeden ve son olarak Chelsea’ye yenilen Liverpool’da problemler bitmiyor. Kariyerinde bir dönem Liverpool forması da giyen Michael Owen’dan ise ciddi bir iddia geldi…

Liverpool, Premier Lig’de 43 puanla 7. sırada yer alıyor.

Chelsea maçında 62. dakikada Salah’ı oyundan alan Klopp, “Takımdan ayrılmak isteyen varsa zorla tutamam. Takımla ilgili kararları da ben veririm” ifadelerini kullanmıştı.

Liverpool efsaneleri arasında yer alan Michael Owen, “Salah ve Mane arasındaki rekabet takıma zarar veriyor. İkisi de birbirlerinin gol atmaması için takımı sabote ediyor” ifadelerini kullandı.

Bir diğer eski futbolcu Trevor Sinclair da, “Mane takım oyuncusu ancak bana göre SAlah daha bireysel. İkili, arasındaki sorunu gören bir tek ben değilim” dedi.

NTV Spor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X