Çirkin açıklamayı kınıyoruz…

“Üniversiteler neredeyse fuhuş evleri” sözleriyle infial yaratan Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’na AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de tepki gösterdi. Çelik, “Üniversitelerimizle ve gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onlara dönük her türlü çirkin açıklamayı reddediyoruz ve kınıyoruz.” açıklaması yaptı.

Çirkin açıklamayı kınıyoruz…

Akit TV’deki programda “Üniversiteler neredeyse fuhuş evleri” diyen Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, her  kesimden sert tepki gördü.

Prof. Sofuoğlu hakkında, üniversite yönetimi de soruşturma başlatırken AK Parti Sözcüsü Çelik, Twitter hesabından sert yanıt verdi.

“Çirkin açıklamayı reddediyoruz ve kınıyoruz”

AK Parti Sözcüsü Çelik, şunları kaydetti:

Üniversitelerimizle ve gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onlara dönük her türlü çirkin açıklamayı reddediyoruz ve kınıyoruz. Ülkemiz için yaptığımız çalışmalar her alandaki gençlerimize çok daha güçlü bir Türkiye bırakmak içindir. Türkiye’nin geleceği tüm gençlerimize emanettir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X