Çıtayı yükselttik

Altyapıda da ciddi çalışmalar yapacaklarını söyleyen Aydın, ‘Başarılı sporcu sayımızı artıracağız’ dedi. Göreve geldikleri günden bu yanan elde edilen başarıların göz ardı edilemeyeceğini söyleyen Güreş Federasyonu’nun Bursalı Başkanı Musa Aydın, “Yakalad

Çıtayı yükselttik

RECAİ UYSAL

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, sporda en büyük hedefin olimpiyatlar olduğunu belirterek, 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda da Türkiye’yi başarıyla temsil etmek istediklerini söyledi. Aydın, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü ve Güreş Federasyonu Etik Kurulu Üyesi Prof. Dr. Arif Kandemir ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Güreş İl Temsilcisi Celalettin Güneş’in de katılımıyla düzenlediği basın toplantısında, bu göreve 8 Nisan 2015’te geldiğini ve bu süreçte, önemli başarılar kazandıklarını söyledi. “Elde edilen sonuçlar Bursa’nın da başarısıdır” diyen Aydın, şöyle devam etti:

EN BÜYÜK HEDEF OLİMPİYAT

“O anlamda çok mutluyuz. Ağır sıkletlerde kazanılan başarılar Avrupa’nın ve dünyanın ilgisini çekiyor. ‘Türk’ deyince iri, kuvvetli, zeki ve çevik akla geliyor. 3 ağır sıklette de şampiyon olmamız bizi mutlu etti. Ancak, en önemli sorunumuz altyapıda yetişen genç sporcuları üst yapıya çıkaramamak. Minikler Türkiye Şampiyonası’nda 2 bin sporcumuz yarışıyor ama bu sporcuları üst kademedeki milli takımlara taşıyamıyoruz. Hemen başarı elde etmek istiyoruz. Sporcularımızı küçük yaşta çok çalıştırıyoruz ve onları yok ediyoruz. Kilo düşüren antrenörlerimize ceza vereceğiz. Ağır sıkletimizde başarılı sporcu sayımızı artıracağız. Sporda en büyük hedef olimpiyat. Çıtayı yükselttik. İşimiz kolay değil. Tokyo’da da madalyaları çoğaltmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X