Çocuklardan Bakan Müezzinoğlu’nun sorusuna ‘doktor’lu yanıt

Yenişehir’e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çocuklara büyüyünce ne olmak istediklerini sordu. Bir çocuğun “Doktor olmak istiyorum” demesi Bakan Müezzinoğlu’nu memnun etti.

Çocuklardan Bakan Müezzinoğlu’nun sorusuna ‘doktor’lu yanıt

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ile birlikte Yenişehir’e gelen Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’nu Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, önceki dönem Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, partililer ve vatandaşlar karşıladı.

Yenişehir Devlet Hastanesi’nde çiçeklerle karşılanan Bakan Müezzinoğlu, hastane çalışanlarına kolay gelsin dileklerini iletti. Hastane çıkışı yanına gelen çocukları seven ve bir müddet onlarla sohbet eden Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, çocuklara hediyeler verdi. Bakan, çocuklara “Büyüyünce ne olmak istiyorsunuz?” diye sordu. Bir çocuğun “Doktor olmak istiyorum” demesi Bakan Müezzinoğlu’nu memnun etti.

Daha sonra hastane karşısındaki eczaneleri ziyaret eden Müezzinoğlu, eczane çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çekildi. İznik yolundan başlayarak esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Müezzinoğlu, vatandaşlarla da sohbet etti. 

Müezzinoğlu, Yenişehir programının ardından, İnegöl’e hareket etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X