Çukur’a sürpriz isim! Bölüm başına kaç lira alacak?

Doludizgin devam eden Çukur dizisinde enteresan gelişmeler olmaya devam ediyor. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimlerin dahil olacağı iddia edildi.

Çukur’a sürpriz isim! Bölüm başına kaç lira alacak?

Reyting sıralamasında üst sıralardaki yerini perçinleyen ve 7’den 70’e herkesin sevgilisi olan Çukur dizisine yeni oyuncuların katılacağı iddia edildi. Magazin habercisi Bilal Özcan’ın aktardığına göre dizinin oyuncu kadrosuna uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Sinem Kobal’ın yanı sıra Kaan Urgancıoğlu’nın ve daha birçok ismin dahil olacağı kaydedildi.

sinem kobal ile ilgili görsel sonucu

BÖLÜM BAŞI 50 BİN LİRA

Bilal Özcan, haberin devamında, Sinem Kobal’ın Çukur dizisinden bölüm başı 50 bin TL alacağını öne sürdü. Diğer oyuncuların alacağı ücretle ilgili herhangi bir açıklamada bulunmazken yapım şirketinden Özcan’ın iddialarına henüz bir yanıt gelmiş değil. Ay Yapım’ın bu iddiaları yalanlamaması, bahsi geçen isimlerin oyuncu kadrosuna dahil olacağı iddialarını güçlendirirken bu yeni simaların dizinin reytinglerde nasıl bir etkiye sahip olacağı şimdiden merak edilmeye başlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X