Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

“Cumhur İttifakı Ocakları Genel Başkanı” sıfatıyla gezen kişiye ev hapsi

Kendisini “Cumhur İttifakı Ocakları Genel Başkanı” olarak tanıtarak bir AVM’de denetim yaptığı görüntülerinin ardından gözaltına alınan Ferhat A. ve beraberindeki 5 kişiye ev hapsi verildi.

Kendisini “Cumhur İttifakı Ocakları Genel Başkanı” olarak tanıtarak bir AVM’de

Afyonkarahisar’da bir alışveriş merkezinde (AVM) kendisini “Cumhur İttifakı Ocakları Genel Başkanı” olarak tanıtıp, denetim yaptığı görüntüler sosyal medyada yer alan şüpheli, beraberindeki 5 kişi gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, “kamu görevinin usulsüz olarak üstlenilmesi” suçu kapsamında hakkında soruşturma başlatılan Ferhat A. ve 5 şüpheliyle ilgili gözaltı kararı, arama ve el koyma talimatı vermişti.

AA 20260623 41754986 41754985 AVMDE DENETIM YAPARKEN GORUNTULENEN 6 SUPHELI YAKALANDI 706647

Alınan bilgiye göre, bugün düzenlenen operasyonla Ferhat A, Ergin V, Seyit Ahmet A, Mustafa G, Eyüp V. ve Yusuf Y. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli, çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza hakimliği tarafından “konutu terk etmeme” ve “yurt dışına çıkmama” şeklindeki adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı.


Avatar Seç KAPAT
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) mutlak butlan
Sıradaki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP’ye tepki: “Türkiye siyasetini paralize ediyorlar”