Cumhurbaşkanı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kimi işaret etti?

Geçtiğimiz pazar günü AK Parti Bursa Kadın Kolları İl Kongresi için kente gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretinin yankıları sürüyor.

Cumhurbaşkanı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kimi işaret etti?

Hatırlanacağı gibi Erdoğan önce Nilüfer hastane meydanında kalabalık bir kitleye hitap etmiş daha sonra kongre salonunda bir konuşma yapmıştı.

Bu konuşmaları izleyen ve sonrasında partililerin yorumlarını dinleyen Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü köşesinde iddialı bir öngörüye yer verdi. Yılmaz’ın yazdığına göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan pazar günü yaptığı konuşmada 2019’da Bursa Büyükşehir Başkanlığı’na AK Parti’den kimin aday gösterileceğini işaret etti.

Cumhurbaşkanı adaylık mesajı mı verdi: 2019’a da bu tabloyla!

AK Parti İl Kadın Kolları kongresine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 45 dakika süren konuşmasının son bölümünde 2019 yerel seçimi startını verirken 2019’u işaret eden bir cümle daha kullandı:

“2019’a da bu tabloyla gidelim.”

İşte…

Pazar akşamı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın salondan ayrılıp İstanbul’a dönmek üzere yola çıktığı andan beri AK Parti kulisleri bu cümleyi konuşurken iki yorum öne çıkıyor:

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamı için tıklayın…  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X