Cumhurbaşkanı Erdoğan 2 Temmuz’da Bursa’da… İşte programı…

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, 2 Temmuz’da Bursa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kesinleşen programının detaylarını bugünkü köşesinde paylaştı…

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2 Temmuz’da Bursa’da… İşte programı…

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Perşembe… Gece yarısına yakın saatlerde AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan sosyal medya paylaşımıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 Temmuz’da Bursa’ya geleceğini duyurdu.

Aslında…

Sürpriz bir gelişme olarak yansıyan bu ziyaretin ilk planlamasını 24 Ekim 2021 günü bu sütunlarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa gençliğiyle buluşmak üzere geleceğini, 20 Kasım’ın taslak programda yer aldığını duyurduk.

O süreçte gündem yoğunlaşınca program bahara ertelendi. Anlaşılan o ki, şimdi de 2 Temmuz olarak kesinleşti.

Hazırlık için…

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın davetiyle yapılan ve Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala başkanlığında milletvekilleri, ilçe başkanları ve belediye başkanlarının katıldıkları toplantıda programın ana hatları belirlendi.

Buna göre…

Erdoğan için 2 Temmuz Cumartesi günü Gökdere Meydanı’nda miting düzenlenecek. Ayrıca T2 hattı ile TEKNOSAB’da fabrika açılışı da gündemde.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X