Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Asgari ücret için müjdeli haberi paylaşacağız” açıklamasında bulunurken asgari ücretin 6 bin 391 lira olan açlık sınırının altında kalmaması istendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya’da gerçekleşen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi sonunda gazetecilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Erdoğan, burada yaptığı açıklamalarda, asgari ücrete beklenen zamma ilişkin, ”İnşallah müjdeli haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşacağız” dedi.

Şartlara göre ne yapılması gerekiyorsa onu yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Erdoğan, ”Hiçbir vatandaşımızı enflasyona ezdirmeme sözümüz, kararlığımız var” diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAYACAK

Komisyonun çalışmalarını tamamlamasının ardından yeni asgari ücret rakamını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TÜRK-İŞ Genel Başkan Ergün Atalay ve TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ile açıklaması bekleniyor.

NTV

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X