Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan terörle mücadele mesajı: Sıfırı tüketene kadar sürdüreceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi’ndeki Mezuniyet Töreni’nde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan terörle mücadele mesajı: Sıfırı tüketene kadar sürdüreceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Milli Savunma Üniversitesi Harp Enstitüleri 8’inci Dönem Müşterek Komuta Kurmay Eğitimi, 4’üncü Dönem Komuta ve Kurmay Eğitimi, 10’uncu Dönem Karargah Subaylığı Eğitimi Mezuniyet Töreni’ne katıldı.

Törende konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle; Bugün mezun olan 14’ü dost ve kardeş ülkelerden olmak üzere 193 subayımızla ordumuzu güçlendirdiğime inanıyorum. Üniversitemizin 8. Dönem Müşterek Komuta Kurmay Eğitimi, 4. Dönem Komuta ve Kurmay Eğitimi 10. Dönem Karargah Subaylığı kursunu başarıyla tamamlayanları tebrik ediyorum.

Profesyonel askeri eğitim öğretim kurumlarımız tarihimizin en alçak örgüt tarafından ele geçirilmişti. Tüm askeri eğitim öğretim kurumlarımızı tek çatı altında topladık. Hem dünyadaki örneklerine hem de ihtiyaçlara uygun, modern bir öğretim sistemi oluşturduk.

“KAHRAMAN ORDUMUZ SINIR ÖTESİ HAREKATLARIYLA DİMDİK AYAKTA DURDUĞUNU İSPATLAMIŞTIR”

Birileri TSK’nın kendini toparlayamamağı beklentisiyle ellerini ovuştururken biz yeni sistemi hizmete aldık. Personel eksiğini tamamlayarak hevesleri kursaklarda bıraktık. Kahraman ordumuz sınır ötesi harekatlarıyla dimdik ayakta durduğunu ispatlamıştır.

Bu yeni dönemde sistemi ve müfredatı yenilemekle kalmadık binalardan, eğitim öğretim şartlarına kadar iyileştirme yaptık. Vesayetçilerin, FETÖ’cülerin kapalı devre sistem haline dönüştürdükleri TSK’yı tüm evlatlarımızın erişimine açtık. Milletin ordusu haline geldi.

Türkiye terörle mücadelede hakkı teslim edilmesi gereken bir ülkedir ve biz mücadelemizi sıfırı tüketene kadar sürdüreceğiz.

Türkiye’nin askeri personel eğitim sistemi kendi ihtiyacını karşılama yanında dost ve kardeş ülkelerin istifadesine açıktır. 2017’den bugüne 417’si dost ve kardeş ülke personel olmak üzere 2 bin 750 subay eğitim görmüştür.

Kurmaylık eğitimini iki aşamaya getirdik. İyi eğitimli nitelikli, sadakatli, disiplinli personel yapısı ve ordumuzun karada, denizde, havada üstesinden gelmeyeceği hiçbir tehdit yoktur.

Son 6 yılda harekat alanlarındaki başarısıyla TSK, dünyanın sayılı ordularının başında gelmektedir.

Türkiye, evet küllerinden kalkan bir millet olarak her an her yerde zafere hazırdır. Bunu Azerbaycan’da Karabağ’da gösterdik. Libya’da gösterdik. Bundan sonra da nerede nasıl olursa olsun yine göstermeye hazırız.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X