Cumhurbaşkanı’na söyledi, orman köylülerinin sorunu anında çözüldü

Salı günü AK Parti’li belediye başkanlarına mesajlar veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu kez AK Parti’li 52 milletvekiliyle bir araya geldi. Toplantıda Bursa milletvekillerinden Mustafa Esgin ve Zafer Işık da vardı.Işık söz alıp orman köylerinin tümündeki tahsisli kesim sorununa çözüm istedi. Erdoğan yan odaya geçip anında çözüm getirdi ve karar Resmi Gazete’de yayınlandı. Cumhurbaşkanı milletvekillerine de önemli mesajlar verdi… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Cumhurbaşkanı’na söyledi, orman köylülerinin sorunu anında çözüldü

Salı günü… AK Parti’li 15’i Büyükşehir ve 25’i il belediye başkanı toplam 40 belediye başkanıyla istişare toplantısı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu kez milletvekillerini Beştepe’ye davet etti.

Aslında…

Milletvekilleriyle gruplar halinde görüşmeler pandemi nedeniyle durmuştu. O buluşmalar perşembe günü yeniden start aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye giden 52 AK Parti Milletvekili arasında Bursa milletvekillerinden Dr. Mustafa Esgin ve Zafer Işık vardı.

Önce…

Cumhurbaşkanı Erdoğan milletvekillerine nasıl bir anlayışla siyaset yapmaları konusunda mesajlar verdi. Milletvekilleri de söz alıp saha gözlemlerini ve iletilen sorunları dile getirdiler.

O kapsamda…

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık söz aldığında, “Türkiye’nin gururu yerli otomobilimiz TOGG yatırımının Gemlik’e yapılması nedeniyle Gemlik ve Bursa adına teşekkür ediyorum” diye söze başladı.

Sonra da…

Gemlik ilçemizin Narlı ve Büyükkumla ile İznik ilçemizdeki orman köyleri bir konuda kendilerini mağdur hissediyorlar. Hatta konu Türkiye’deki tüm orman köylerini ilgilendiren ciddi bir sorun” dedi ve saha çalışmalarında iletilen sorunun dile getirdi:

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X