D-100’de feci kaza! Ankara istikameti trafiğe kapandı

Kocaeli’nin Körfez ilçesi D-100 Karayolu’nda, etkili olan kuvvetli sağanak yağış sonrasında yolda oluşan su birikintisi sebebiyle 2 araca çarpan TIR makasladı. Bir kişinin yaralandığı kaza sebebiyle D-100’ün Ankara istikameti trafiğe kapanırken kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluştu.

D-100’de feci kaza! Ankara istikameti trafiğe kapandı

Kaza, Kocaeli’nin Körfez ilçesi D-100 Karayolu Hereke mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinde seyir halinde olan araçlar, kuvvetli sağanak yağış sonrasında yolda oluşan su birikintisi sebebiyle yavaşladı. Aynı istikamette seyir halinde olan Ü.A. idaresindeki TIR, su birikintisi sebebiyle yavaşlayan bir otomobil ve kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan TIR, makasladı.

kaza2

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Kaza sebebi ile otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralanırken, kaza sebebi ile Ankara istikameti trafiğe kapandı. Vatandaşların ihbarı sonrasında bölgeye sağlık, polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Trafiğe kapanan Ankara istikametinde kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluştu. Olay yerine ulaşan ekipler, yolun trafiğe açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X