Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Dağda ücretsiz Wi-Fi hizmeti

Japonya, Cuma gününden itibaren ülkenin en yüksek ve ünlü dağı Fuji’de ücretsiz Wi-Fi hizmeti verecek.

Japonya, Cuma gününden itibaren ülkenin en yüksek ve ünlü dağı

Dağcılar Fuji’deki sekiz çıkış ve üç iniş noktasından anında fotoğraf paylaşabilecek. Japon Asahi Shimbun gazetesi, Wi-Fi hizmetinin Eylül ayına dek süreceğini bildirdi.

‘Turistler istedi’

Japon yetkililer, Amerikalı ve Avrupalı turistlerin Fuji’de internete erişme talebinde bulunduklarını söylüyor.

Yetkililer ayrıca dağdan gönderilecek fotoğraflar sonucu Fuji’nin daha da tanınacağını ve daha fazla turist çekeceğini belirtiyor. Ancak Japonya’da Fuji’nin daha fazla turiste ihtiyacı olmadığını söyleyenler de var.

Fuji Dağı’na her gün yaklaşık 10 bin kişi tırmanıyor. BBC Tokyo muhabiri Rupert Wingfield-Hayes geçen yıl 285 bin dağcının Fuji’nin zirvesine çıkmayı başardığını ve bunun rekor bir sayı olduğunu aktardı.


Avatar Seç KAPAT
Türkiye’nin Doha Büyükelçiliği tarafından, “Türk Mutfağı Haftası” kapsamında düzenlenen etkinlikte,
Sıradaki Haber Türk mutfağı Katar’da büyük ilgi gördü