DasDas’ın Bursa’daki ilk oyunu Titus Kompleks

6 yıldır İstanbul’da ve turneleriyle Türkiye’nin pek çok noktasında sanatseverler ile buluşan DasDas, 20 Aralık’ta Downtown Bursa’da etkinliklerine başlıyor.

DasDas’ın Bursa’daki ilk oyunu Titus Kompleks

Türkiye’nin en üretken multiplex performans merkezi olan ve beş farklı disiplinden gelen Muzaffer Yıldırım, Mert Fırat, Didem Balçın, Harun Tekin ile Koray Candemir tarafından kurulan DasDas, 2017’de kapılarını sanatseverlere açtı.

DasDas, kendi prodüksyonu olan tiyatrolardan, konserlere, çocuk oyunlarından, atölyelere, sergilerden, festivallere, oyunculuk akademisine, dijital sanat müzesine ve restorana kadar pek çok etkinliği/yapıyı bünyesinde barındıran, birbirinden farklı ancak organik bir bağa sahip mekanlar bütünü aynı zamanda…

Yeni oyunu Titus Kompleks’in Bursa prömiyeri ile perdelerini açacak olan DasDas Bursa’nın ilk gecesinde oyuncu kadrosundaki Mert Fırat ve Didem Balçın da hazır bulunacak. Yılda ortalama 350 etkinlik ile DasDas prodüksiyonlu oyunların yanı sıra, yerli ve yabancı konuk tiyatrolara da ev sahipliği yapan DasDas ekibi, Bursa’da olmanın heyecanını yaşıyor.

TITUS KOMPLEKS

Shakespeare’in en büyük intikam trajedisi sahnede… Titus Kompleks, günümüzün gökdelenlerine, kurumsal şirketlerine, patronlar arası kavgalara taşınıyor. Bugünün dünyasında geçen yepyeni bir hikaye olarak karşımıza çıkıyor. İki aile şirketinin düşmanlığı, ihanetler, alınması gereken intikamlar, feda edilenler… Etrafımızda her gün yaşanan trajedilerden hiç de uzak olmayan bir hikaye, Ersan Mondtag’ın renkli dünyasında hayat buluyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X