Demir’i tavında dövdüler: 3-1

Yeşil beyazlılar Eren Güler ve Şamil Bahçeli’nin iki golüyle Adana Demir’i farklı mağlup etmeyi başardı.

Demir’i tavında dövdüler: 3-1

U19 Gelişim Ligi’nin 10. haftasında evinde Adana Demirspor’u ağırlayan Bursaspor, rakibini 3-1’lik skorla mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya A Takım’dan gelen Ertuğrul Kurtuluş, Kerem Şen, Tuğbey Akgün, Eren Güler, Hasan Basri Ünal ve Hamza Baran Arıkan 11’de başlarken, kaleci Talha Yakın ile Kerem Kök yedek soyundu. Bursaspor, 24. dakikada Hasan Basri Ünal’ın ortasında arka direkte kafayı vuran Eren Güler’in golüyle 1-0 öne geçti.

ÇARŞAMBA GÜNÜ İZMİR’DE

36’da sol kasığından sakatlanan Hasan Basri Ünal, yerini Abdullah Tazgel’e bırakmak zorunda kaldı. 45+1’de Adana Demirsporlu Musa Bulut ilk yarının skorunu 1-1 olarak belirledi. 79. dakikada Batuhan Toygar’ın serbest atışında Abdullah Tazgel kafayla topu ağlara gönderip Bursaspor’u yeniden 2-1 öne geçirdi. 90+7’de Şamilcan Bahçeli’nin sağdan ortasında Abdullah Tazgel ikinci kez fileleri sarsarak maçın skorunu 3-1 olarak belirledi. Bu galibiyetle puanını 15’e yükselten Bursaspor, çarşamba günü saat 13.00’te İzmir’de Altınordu ile karşılaşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X