Demokrasi coşkusu

Darbe girişiminin ardından Gemliklilerin Gemlik Demokrasi Meydanı’nda başladıkları demokrasi nöbeti devam ederken meydan doldu taştı.

Demokrasi coşkusu

CEMAL KIRGIZ

Umurbeyli çiftçiler traktörleri ile demokrasi nöbetine destek verdiler. Yaklaşık 70 Umurbeyli çiftçi, Gemlik caddelerinde traktörleriyle demokrasiye destek turu attılar. Traktörlü desteğe AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, AK Parti İlçe Başkanı Zafer Işık ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri de destek verdiler. 

Çocukların Türk Bayraklı koreografisi ile renklenen demokrasi nöbetinin 21. gününde konuşan AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Türk milletinin dünya siyaset tarihine bir nokta koyduğunu ifade ederek, “Sizler bundan sonra Türkiye’de darbe olmayacak dediniz. Türkiye demokrasiden asla vazgeçmeyecek dediniz. Sizler, tankları, darbeci askerleri kovalayan siviller olarak anılacaksınız. Demokrasi nöbetlerinden vazgeçmeyenleri tebrik ediyorum” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X