Deprem felaketi Bursa Yıldırımspor’u da etkiledi

Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ilde hissedilen depremler, TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Bursa Yıldırımspor’da da derinden hissedildi.

Deprem felaketi Bursa Yıldırımspor’u da etkiledi

Mavi beyazlı kulübün teknik direktörü İskenderunlu Yusuf Tokaç ile İskenderunlu futbolcu Cemil Devrim, Antakyalı Emin Altunay, Malatyalı Emirhan Kayalar ve Adanalı Ahmet Çelik’in yaşanan depremlerde akrabalarını ve yakınlarını kaybettiği öğrenildi.

Bursa Yıldırımspor’un Tokaç ve futbolcuların aldıkları haberlerden sonra deprem bölgesine gittiğini duyururken yarından itibaren çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceği belirtildi.

Mavi beyazlı kulüp ayrıca yaşanan felaketten dolayı hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X