Dereye düşen madde bağımlısı genç böyle kurtarıldı

Bursa’da gece saatlerinde madde alıp dereye düştüğü iddia edilen genç, itfaiye ve sivil savunma ekiplerinin çalışması sonucunda kurtarıldı.

Dereye düşen madde bağımlısı genç böyle kurtarıldı

İddiaya göre, merkez Yıldırım ilçesinde meydana gelen olayda, madde kullandığı iddia edilen Tolga E. (20) dengesini kaybederek dereye düştü. O esnada yoldan geçen vatandaşlar dereye düşen genci görmesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri genci kurtaramayınca itfaiye ve sivil savunma ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ve sivil savunma ekipleri madde bağımlısı genci kurtarmak için seferber oldu. Merdivenle dereye inen ekipler, gence ilk müdahaleyi dere kenarında yaptı. Ardından sedyeye bindirilen genç, 1 saatlik çalışmanın ardından dereden çıkartıldı. Tolga E., 112 ekipleri tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Gencin, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polisin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X